Sarel de Jong Personal Training

Mijn naam is Sarèl de Jong. Professioneel kickbokser bij Team van der Giessen. Vanaf 2014 ben ik begonnen met kickbokswedstrijden en heb mij in de loop der jaren ontwikkeld naar het hoogste niveau. Ik ben pas op mijn zeventiende begonnen met kickboksen, maar sporten zit in mijn hart, al van jongs af aan houd ik van sporten. Vanaf mijn negende tot mijn achttiende heb ik altijd gevoetbald, maar voelde op den duur dat ik meer uitdaging nodig had, die uitdaging die vond ik in het kickboksen.  Na een aantal wedstrijden gedaan te hebben besloot ik hier echt voor te gaan. Dit was de sport waar ik goed in wilde worden, waar ik de beste in wilde zijn. In de afgelopen jaren heb ik verschillende titels op mijn naam weten te zetten, zo ben ik: Europeeskampioen bij de WAKO, won ik goud op de WorldGames en ben ik titelhouder van de -61- en -64 kiloklasse bij Enfusion.   Naast mijn kickbokscarrière geef ik kickbokslessen en ben ik afgestudeerd verpleegkundige,  maar besloten om een andere weg in de slaan en te focussen op het vak personal trainer.